Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7
Beginpagina :: Nederlands

Nos locaux disponibles Aujourd'hui: Cliquez-ici! eee

News

 • Vacature: Projectleider lokale ontwikkelling

  3 juni 2013

  Sinds 1994 probeert euclides bij te dragen tot de ontwikkeling van de lokale economie in Kuregem en de Anderlechtse kanaalzone. Euclides treedt op als een lokaal ontwikkelingsagentschap dat zich (...)
 • Is zelfstandige worden iets voor mij?

  13 mei 2013

  Van 16 tot 31 mei vindt de tweede workshop van het LEL plaats. Tijdens deze workshop kunnen personen die overwegen om zich te vestigen als zelfstandige, de balans opmaken van hun mogelijkheden (...)
 • Dienst "NEXT" van Euclides

  8 mei 2012

  U beheert een bedrijvencentrum of een opleidingscentrum en u moet vaak lokalen herinrichten voor nieuwe gebruikers? Dat moet snel en goed gebeuren? Dan is de nieuwe dienst next van Euclides iets (...)
 • De Stagecentrale wordt operationeel!

  23 april 2012

  We herinneren eraan dat het een doelstelling van het project is, stages op te nemen in het stappenplan naar een toekomstige job voor jongeren die een technische of beroepsopleiding hebben gevolgd (...)
 • Nieuwe ruimten en nieuwe ondernemingen bij Euclides

  13 april 2012

  Drie nieuwkomers bij Euclides: Béton Ben, ITS bvba en Designer produit, actief op het gebied van respectievelijk bouw, informatica en design. Om te beantwoorden aan de stijgende vraag naar (...)
 • Pas hun intrek genomen bij Euclides

  19 oktober 2011

  Drie ondernemingen: Carine ALTERMATT/Cédrik TOSELLI, Europhilaw en Atrium, actief op het gebied van respectievelijk design, recht en stedelijke investeringen, hebben zich pas gevestigd bij (...)
 • Vraag het LEL-rapport !

  27 september 2011

  Het Lokaal Economieloket (LEL) van Euclides heeft zopas zijn eerste jaarverslag uitgebracht met de resultaten van de 5 voorbije jaren. Oordeelt u zelf maar : 1079 personen werden onthaald, 139 (...)
 • LEL, oprichting van de maand.

  27 september 2011

  Dhr. Teixiera, tuinier en parketlegger, creëerde na een werkloosheidsperiode zijn eigen baan met de steun van het LEL, dat hem hielp zijn project concreet vorm te geven (bekomen van een (...)
 • Vier nieuwe bedrijven kozen voor Euclides

  27 september 2011

  Vier ondernemingen, met name Lavorama, Winner Software, Green Company en Diantaka, respectievelijk gespecialiseerd in het beheer van wassalons, informatica, expreskoerierdiensten en vervoer, (...)
 • ZUIDHAVEN

  15 december 2010

  Met de aankoop, eind 2009, van het gebouw van de oude Molens van Anderlecht en de oprichting, begin 2010, van de vennootschap die het project zal beheren, zet het project ZUIDHAVEN de (...)