Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7
Beginpagina :: Nederlands :: raadgeving bedrijven :: Erkende bedrijven

Onze vijftienjarige ervaring stelt Euclides in staat om vestigingsformules uit te werken en aan te bieden aangepast aan de behoeften van zowel startende als erkende bedrijven. In ons gebouw vindt u:
- administratieve ruimtes;
- ateliers;
- magazijnen;
- vergaderruimtes.

De grootte van deze ruimtes varieert tussen 30 en 500 m2. Zo kan u uw werkzaamheden starten in de beste omstandigheden. De vierkante meter wordt verhuurd aan € 7 per maand, gemeenschappelijke kosten inbegrepen.

Raadpleeg onze huurvoorwaarden.

Ons gebouw betekent een troef voor uw onderneming: daterend uit de jaren ’30 verrast het door zijn industriële architectuur, klare ruimtes en de aangename sfeer.

In ons gebouw vindt u eveneens een open sfeer en voldoende ontmoetingsplaatsen. Vandaag zijn er reeds 35 bedrijven en verenigingen bij ons gehuisvest.

Voorzien van een parking is het bedrijvencentrum op amper 5 minuten van het Zuidstation gelegen, dichtbij het metrostation Clemenceau en verschillende bus- en tramlijnen van de MIVB (46, 51, 81, 82).